Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/webvol11/6c/zduh2dtf4s4t566/utvecklingszonen.se/public_html/admin/libs/initialize_client.php on line 35
Utvecklingszonen - LEDARSKAP OCH ORGANISATION

Utvecklingszonen vänder sig både till ledare och medarbetare. Här kan ni få hjälp att omsätta era behov av förändring och utveckling till praktiskt genomförbara åtgärder. Vi grundar oss på Organizational Behavior Management (OBM), Lean Management och modern organisationspsykologisk forskning. OBM är en organisationstillämpning av teorier och metoder som används inom KBT och annan modern psykologi.

Insatserna passar för organisationer och ledare som tror på att prestationer och arbetsglädje går hand i hand, och som är beredda att lägga tid på långsiktigt hållbart utvecklingsarbete.

Utvecklingszonen arbetar tillsammans med er och bryter ned er övergripande strategi till viktiga nyckelbeteenden i organisationen. Det är bara genom rätt beteenden som ni kan leverera era löften till kunden.

Chefsutveckling
Utvecklingszonen har lång erfarenhet av att stödja chefer i deras utveckling. Upplägget skräddarsys efter era behov. Det kan vara individuellt eller i grupp.

Coachning av medarbetare
Att erbjuda medarbetarna coachning av en utomstående part är ett effektivt sätt för att åstadkomma förändring. Upplägget skräddarsys efter era behov.

Ledarskapsutbildningar
Exempel på utbildningar:

  • Viljan till förändring - från tydliga värderingar till långsiktig förändring
  • Bra ledarskap och bra resultat - prestation och arbetsglädje går hand i hand
  • Hälsofrämjande ledarskap - att förebygga och hantera stress i organisationen
  • Att leda sig själv – långsiktigt hållbart ledarskap

Organisationsutveckling
Insatserna bygger på vår kompetens inom om organisationsutveckling och noggrann analys av er situation. Kanske vill ni ha stöd för att implementera kvalitetsarbete i organisationen eller för att förankra en ny inriktning. Upplägget skräddarsys utifrån era behov.

© Utvecklingszonen