Oavsett om du själv eller din organisation mår toppen, botten eller sisådär finns det möjligheter att utvecklas. Fröet till utveckling finns hos alla människor och i alla organisationer. Med rätt stöd går det att förflytta sig till sin eller sin organisations utvecklingszon.

Utvecklingszonen AB är specialiserad på förändring som gör skillnad. Med hjälp av vetenskapligt beprövad praktisk psykologi ser vi tillsammans med dig till att aktiviteter och beteenden förändras i önskad riktning. Det räcker nämligen inte att bara tänka eller tycka nytt, man måste också göra nytt för att det ska bli någon skillnad.

När människorna i din organisation hittar nya beteendemönster kommer belöningarna snart: ökad trivsel, bättre effektivitet och inte minst nöjdare kunder.

Utvecklingszonen drivs av Mikael Malmberg, leg psykolog, specialist i klinisk psykologi, leg psykoterapeut, handledare i KBT och ledarskapskonsult i OBM. Mikael har under många år har hjälpt både individer och organisationer att utvecklas. För vissa uppdrag samarbetar Utvecklingszonen med underkonsulter som Mikael känner väl och har gott förtroende för.

Kunder är offentlig sektor och privata företag främst i Gävleborg och Dalarna.

Vill du göra skillnad? Välkommen till Utvecklingszonen.

Utvecklingszonen AB är medlem i Psykologförbundet, Psykologföretagarna, Beteendeterapeutiska föreningen, och OBM-Network (Organizational Behavior Management-Network).

© Utvecklingszonen