Mot nya mål

Nu är det de sista skälvande timmarna på 2016. Som vanligt blickar jag tillbaka på året och funderar över vad som hänt. På sätt och vis har det varit ett ovanligt händelserikt år. Den största livsförändringen är att båda barnen nu har flyttat till eget boende och jag och Lotta bara behöver sköta oss själva. När det gäller mina egna aktiviteter har det som brukligt inneburit att jag genomfört några tävlingar, där Ironman Barcelona var den största och mest spännande utmaningen. Annars har det tema som betytt mest under året varit de 50 vardagsäventyr jag och min fru genomfört från dec 2015 – dec 2016. Det har utmanat oss att vara kreativa och ta tillvara på tiden och betytt mycket för vår gemenskap. Läs gärna mer om våra enkla vardagsäventyr på min andra hemsida motionzonen.se.

Några böcker som jag läst den senaste tiden upplever jag har varit väldigt inspirerande och vill gärna tipsa om.

Hjärnstark av Anders Hansén beskriver vilket enormt positivt inflytande motion har på hjärnan. I Kaosologi delar Micael Dahlen på ett personligt  sätt med sig av sin extremt kreativa väg till minskad stress och ökad livskvalitet och lycka. Diana Nyads självbiografi ”Find a Way” beskriver en stark kvinna som tagit sig igenom en svår uppväxt och hur hon i sitt 5:e försök som 64 -åring  blir först i världen lyckas simma drygt 16 mil från Cuba till Florida. Så j…a inspirerande!!

Mot nya utmaningar!

Gott nytt 2017!